Дома

Кои сме ние:

Специјалисти за транспорт на стоки низ Европа кои веќе 15 години успешно транспортираат стоки од најразличен вид кои достигнуваат и до по неколку милиони тони годишно.

Што работиме:

Транспорт на стока под одреден температурен режим, превоз на висечки текстил како и превоз со обични приколици со церади.

Наше мото:

  • Безбеден транспорт
  • Високи стандарди во испораката на Вашите квалитетни производи
  • Комплетна посветеност на Вашите барања
  • 24 часовна комуникација
  • Повеќејазична поддршка и услуга
  • Секогаш на време

ВАШ СИГУРЕН ПАРТНЕР ЗА ТРАНСПОРТ НИЗ ЕВРОПА!

СЕКОГАШ ВО ДВИЖЕЊЕ !